Note Edge en de iPhone 6 Plus

  • Geplaatst op
  • 0
Note Edge en de iPhone 6 Plus

De Apple iPhone 6 plus en de Samsung Galaxy Note Edge.

De tweede helft van 2014 bleek een spannende tijd voor phablet (phone & tablet) fans. Samsung, die aantoonbaar begon met een phablet, de Note, heeft dit jaar niet één maar twee nieuwe Note toestellen gelanceerd. In aanvulling op het vlaggenschip de Note 4, introduceerde het bedrijf de innovatieve Note Edge. Samsung's aartsrivaal in de mobiele ruimte, Apple, heeft ook besloten om in te springen op de nieuwe markt met de lancering van de iPhone 6 Plus. Dit betekent dat de liefhebbers van overmatig grote schermen op mobiele apparaten meer keuze dan ooit hebben, en voor het eerst sinds de komst van phablets. Dus naast Android phablets zijn er nu ook iOS phablets.

Met de komst van de Galaxy Note Edge, Samsung's experimentele phablet met gebogen scherm. Dit is meteen het grootste verschil tussen de Plus en de Note Edge. De Plus is de eerste phablet voor iPhone en is eigenlijk gewoon een grote iPhone. Wat voor de fans natuurlijk ideaal is. De Galaxy heeft al meerdere phablets ontwikkeld en is op dit gebied aan het vernieuwen, dit bijvoorbeeld met het gebogen frame.

De Note Edge is een hippe Samsung met een futuristische look. De iPhone 6 plus heeft een superdun en supergroot iPhone design.

Nieuwsgierig geworden en opzoek naar meer informatie? Klik hier.
Bron: www.phonearena.com
Picture: www.crn.com

http://www.verkoop-je-mobiel.nl/verkoop-nu/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.