Waarom kiezen voor Verkoopjemobiel.nl?

Waarom kiezen voor Verkoopjemobiel.nl?

Verkoop je telefoon en gun het een tweede leven bij VJM. Zo draag je niet alleen een steentje bij aan je eigen portemonnee, maar ook aan het milieu. Hieronder vind je twee redenen waarom je je mobiel aan VJM zou verkopen:

Groen en maatschappelijk betrokken

VJM staat al jaren te boek als een betrouwbare partner met oog voor een duurzame wereld. Door je smartphone te verkopen aan VJM kies je ook voor het milieu. Dankzij hergebruik en recycling van onze telefoons wordt de onnodige productie van nieuwe materialen en telefoons beperkt. Na recyling kunnen zeldzame metalen en mineralen zoals goud, kobalt en coltan opnieuw gebruikt worden. Deze worden onder andere gebruikt tijdens de aanleg van dijken in de waterbouw en bij de ontwikkeling van katalysatoren in de auto-industrie. Ook zorgt het hergebruik van smartphones en materialen voor minder afval. Ter illustratie: Het recylen van 1000 telefoons zorgt gemiddeld voor een reductie van 125kg in toxisch afval en 300kg in ‘gewoon’ afval. 

Daarnaast levert VJM een maatschappelijke bijdrage door opgeknapte modellen tegen een lage prijs te verkopen. Zo kunnen mensen die weinig te besteden hebben toch gebruik maken van een goede telefoon.


Beste prijs garantie

Veel mensen beseffen niet dat een oude smartphone flink wat geld waard kan zijn. Bij VJM kun je direct zien hoeveel geld je telefoon op kan leveren. Maar nog interessanter, bij VJM krijg je gegarandeerd het meeste geld voor je mobiele telefoon. Door de vele (inter)nationale verkoopcontacten kunnen wij voortdurend een hoge prijs bieden voor je telefoon. Mocht je er binnen twee weken na het verkopen toch achter komen dat je telefoon elders meer waard is, dan betalen wij het verschil aan je uit.

Kortom, wil je een duurzame verwerking van je oude smartphone die je ook nog eens een mooi bedrag oplevert? Verkoop je mobiel dan op Verkoopjemobiel.nl.

Hoeveel is jouw telefoon waard? Klik hier.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.