Informatie over de Samsung Galaxy S5

  • Geplaatst op
  • 0
Informatie over de Samsung Galaxy S5

Beschrijving van de Samsung Galaxy S5

Hieronder vindt u informatie over het nieuwe top toestel van Samsung. Sparen voor dit nieuwe toestel? Bij ons kunt u uw oude Samsung verkopen.
http://www.verkoop-je-mobiel.nl/verkoop-nu/samsungs-verkopen/

De Samsung Galaxy S5 werd op 24 februari officieel aangekondigd tijdens het Unpacked event op het Mobile World Congress in Barcelona. Samsungs flagship van 2014 werd spectaculair geïntroduceerd. Net als de presentatie was de onthulling van het toestel uniek. De waterdichte behuizing, de indrukwekkende 16 MP camera, en de innoverende features zoals de vingerafdrukscannner en Download Booster maken de de Galaxy S5 een “bewonderenswaardig apparaat”.
    •    5.1 inch Full HD Display
    •    2.5 GHz Quadcore processor met 2GB Ram
    •    16 megapixelcamera & 4K Video-opname
    •    Android 4.4 Kitkat
    •    waterbestendige behuizing
    •    vingerafdrukscannerEen camera om van te blozen

Elk jaar wordt de nieuwe Samsung beter als het gaat om de camera. Dit jaar heeft het Koreaanse bedrijf het weer waar gemaakt om hierin te floreren. Met een 16 megapixelcamera en nieuwe en verbeterde camerafuncties heeft het de verwachtingen ruimschoots overtroffen. Zo is de Selective Focus een unieke nieuwe functie waarmee je ook achteraf een deel van de foto kan selecteren om daar de focus op te leggen. De verbeterde HDR functie komt goed van pas in omstandigheden met weinig licht (of te veel). Bij het selecteren van deze optie komen de kleuren beter naar voren. Verder is het mogelijk om een video op te nemen in het hoogst beschikbare formaat (4K)Sneller dan Snel met Download Booster

In het tijdperk van de digitalisering is snelheid de standaard geworden. Waarbij het wegdenken van de smartphone ondenkbaar is geworden, verlangt men steeds naar een hogere downloadsnelheid. Samsung heeft met de Download Booster dé oplossing gevonden. Door het activeren van deze optie kun je zowel via Wifi als 3G/4G nóg sneller downloaden dan ooit tevoren.
Gezond met hartslagmeter

Bij de aankondiging van de Galaxy S5 liet de fabrikant duidelijk naar voren brengen dat het toestel was ontworpen om de kwaliteit van het leven te verbeteren. Hierbij speelt de gezondheid een essentiële rol. Zo werd er bij de Galaxy S4 veel tijd besteed aan de S-Health app. De vijfde generatie gaat nog een stapje verder. Zo is het toestel voorzien van een hartslagmeter om zodoende de gezondheid op peil te houden. Hoe dit werkt? Simpel. Door je vinger over de sensor te plaatsen kun het aantal slagen per minuut meten(bpm).
Meer informatie over de Samsung Galaxy S5 klik hier:

https://www.studentmobiel.nl/samsung-galaxy-s5

Wilt u graag een nieuwe S5 en uw oude Samsung verkopen kijk dan hier:
http://www.verkoop-je-mobiel.nl/verkoop-nu/samsungs-verkopen/Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.